Team SNEL

1072 keer bekeken 0 reacties

Team SNEL ondersteunt woningcorporaties, gemeenten, bouwers en installateurs bij het verduurzamen van bestaande woningen. Het team brengt kansen en knelpunten in beeld zitten, verbindt mensen aan elkaar en voert gericht interventies uit.

Samen Naar een Energiepositieve Leefomgeving (SNEL)

Na een periode van regionaal kwartiermaken door de NOM Alliantie is een nieuw tijdperk aangebroken. Verduurzaming krijgt meer aandacht onder vastgoedeigenaars; of dit nu professionals of particulieren zijn. Iedereen ziet een doel voor zich in de toekomst. Maar hoe dat doel precies bereikt moet worden, dat is nog niet voor iedereen duidelijk. En juist daarbij willen Provincie Utrecht en Economic Board Utrecht (EBU) helpen. 

Waar voorheen de focus vooral lag op NOM, is de opdracht de laatste jaren verbreed naar gasloos. Met deze veranderende tijd, een nieuw team maar nog steeds een torenhoge ambitie vonden wij het ook tijd voor nieuwe, beter passende naam: team SNEL. SNEL staat voor: Samen Naar een Energiepositieve Leefomgeving. We willen samen met corporaties, gemeenten, beleggers en bouwbedrijven werken aan een duurzame leefomgeving, met zo min mogelijk gebruik van fossiele brandstoffen en energie. Waar mogelijk willen we zelfs meer energie opwekken dan we nodig hebben. Wij zetten ons hier met volle energie voor in. Energiepositief noemen we dat.

Lees het succes van team SNEL
Nieuwsbrief Utrecht Transformeert SNEL 

 

 

Afbeeldingen

Twitter

0  reacties

Cookie-instellingen